Fòrum de la distribució de productes Siderúrgics

19è Fòrum

Anualment, amb l’ànim d’apropar testimonis de primer ordre del nostre sector, i fer extensibles les seves perspectives, la Unió de Magatzemistes de Ferros de Catalunya i Balears, en col·laboració amb la Unión de Almacenistas de Hierros de España organitza un Fòrum amb la participació de representants de diferents àmbits del sector. Des de l’associació es treballa amb il·lusió per consolidar la iniciativa, nascuda l’any 2005, de crear un espai de diàleg obert i enriquidor per al sector.

Aquesta voluntat de treballar per la mirada comuna, ja des del principi es va sumar a la necessitat d’un accés pròxim i veraç a la informació sobre els mercats siderúrgics, tant pels nostres associats com per tots els nostres col·laboradors.

Fidel al seu motiu d’origen, el Fòrum ha crescut i adaptat per configurar-se com una eina útil i profitosa per interpretar les circumstàncies del nostre sector. Mostra d’això, ha estat la bona acceptació de la proposta dins el sector, aconseguint que els seus màxims representants hi participin, any rere any. La intenció, com sempre, aconseguir aquest diàleg entenedor, proper i plural on tots puguin opinar, procurant enfocat tots els punts de vista, amb objectivitat, respecte, lucidesa i rigor.

Construir un exhaustiu paisatge del nostre sector, sense obviar conjuntures, posant-les en contacte i atorgant-les veu i espai per comunicar-se. Creiem fermament en el format de la proposta, on es passa de “l’un parla, els altres escolten” a una presentació oberta, on parlen molts i participem tots. Les taules de debat es dediquen a cada un dels productes siderúrgics, procurant seure a la taula els majors especialistes tant en l’àmbit de la fabricació, com en el de la distribució i el de la transformació o comercialització. Això suposa analitzar i entendre tota la cadena que el producte segueix, de principi a fi. Cada edició, en funció de les conjuntures puntuals del moment, es pot incorporar una taula més específica o d’algun àmbit que s’hi relacioni directament.

Fotos

Videos

Reprodueix vídeo

Resum general

Reprodueix vídeo

Presentació

Reprodueix vídeo

La seguretat com a factor clau per a l'entorn empresarial

Reprodueix vídeo

L'estructura metàl·lica

Reprodueix vídeo

Revolució digital

Reprodueix vídeo

Actualitat siderúrgica

Reprodueix vídeo

10 aprenentatges de la transformació digital

Reprodueix vídeo

Cloenda

Patrocinador principal

Patrocinador platinum

Patrocinadors gold

Patrocinadors silver

COL·LABORADORS

Fes-te ara soci

Omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo.

Fes-te soci

omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Skip to content