Avís Legal

UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS, amb CIF G-58212184, és propietària dels noms de domini: magferros.com i magferros.online.

Adreça:
C/ Provença 555, Baixos
08026 Barcelona
Tel: 685 529 629
E-mail: unio@magferros.com

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 • L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.
 • La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
 • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris, llevat de l’àrea d’associats. Aquests serveis d’associats estan restringits a aquells usuaris que per accedir-hi disposen d’una contrasenya que els comunicarà UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS. L’usuari no facilitarà l’ús de la seva contrasenya a tercers. UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS no es fa responsable dels danys i perjudicis que s’ocasionin a l’usuari com a conseqüència de la pèrdua o robatori de la contrasenya i de l’ús per part de tercers.
 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.
 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col·laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer-nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça unio@magferros.com

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2011, UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS, uniomagferros.cat; uniomagferros.es; uniomagferros.com; magferros.com.Tots els drets reservats.

 • Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS o de tercers que han autoritzat el seu ús a UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS, quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS, que haurà de ser sol·licitada i concedida per escrit.
 • L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.
 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.
 • La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
 • Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.
 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
 • UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

 • Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS es regiran per la legislació espanyola.
 • Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i UNIÓ DE MAGATZEMISTES DE FERROS DE CATALUNYA I BALEARS ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, Espanya.

Fes-te ara soci

Omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo.

Fes-te soci

omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Skip to content