MANXA FERROS

Pep Ventura, 71 – Pol. Ind. Les Mates
17800 OLOT

Som un distribuïdor de productes siderúrgics especialitzat en l’entrega i transformació eficient d’aquests materials. Oferim solucions digitals que fan que les compres i l’aprovisionament del ferro en els nostres clients sigui simple, àgil, automàtic, amb un clar objectiu d’aconseguir l’error 0.

La nostra gamma de productes la pots trobar a la nostra botiga online www.manxaferros.com: perfils estructurals, perfils comercials, xapes bobina, xapa industrial, tubs, perfils conformats en fred, cobertes, tancaments, acer per formigó, filferros i acers especials i calibrats. Tenim 8.000 tones disponibles amb entrega immediata als nostres 3 centres de servei: Castellbisbal, Olot i Riudellots.

Els nostres serveis de transformació de tall, foradat, granallat, imprimació i marcatge en fred estan certificats i auditats segons la norma EN1090 per assegurar la traçabilitat des de l’origen fins al teu destí.

En acers per formigó us podem fer l’especejament del plànol desde la nostra oficina tècnica, i als nostres tallers podem tallar, doblar i, si cal, fem el muntatge mitjançant punts de soldadura.

Des del nostres inicis el 1876 a Olot com una serralleria hem evolucionat per aportar valor als nostres clients i ser un proveïdor estratègic en el seu aprovisionament.

Manxa Ferros – Castellbisbal

Pol. Ind. Santa Rita, Carrer Acústica 5
08755 CASTELLBISBAL

Manxa Ferros – Riudellots

Pol. Industrial de Girona Sector Llevant C Onyar, 100-104
17457 Riudellots

Fes-te ara soci

Omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo.

Fes-te soci

omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Skip to content