UPMOVIOM – Sinase Aceros y Servicios, S.A. – Associat Col·laborador

Pol. Ind. Las Labradas, Vial Madrid 8-10 Ap. 48
31500 TUDELA

Upmoviom, sistemes d’emmagatzematge.
Upmoviom és una empresa especialitzada en solucions d’emmagatzematge de metalls. Els nostres sistemes permeten emmagatzemar tot tipus de materials allargats (tub, passamà, angle, biga, simples T, rodons…), de qualsevol metall (ferro, acer, acer inoxidable, alumini, coure, titani…) en longituds des de 3 fins a 12 metres. També disposem de sistemes per emmagatzemar xapa de formats des de 2000×1000 mm fins a 6000×2500 mm, així com de sistemes per emmagatzemar materials especials i restes de peces de menor longitud.
Millorem la capacitat d’emmagatzematge, la velocitat de preparació de comandes, la seguretat, el control dels estocs i la neteja de les instal·lacions dels nostres clients, sense incórrer en despeses de manteniment.
El nostre sistema d’implantació permet planificar la inversió pas a pas, permetent al client anar realitzant la instal·lació en diferents fases a mida que en va rebent el retorn de la inversió inicial.
Mitjançant estudis individualitzats de cada projecte, adaptem tots els nostres sistemes a les singularitats de les naus dels nostres clients, per integrar-los a les seves instal·lacions aprofitant al màxim l’espai.
El nostre objectiu és col·laborar amb els nostres clients per resoldre els seus problemes logístics mitjançant solucions personalitzades complint amb totes les normatives europees requerides.

Fes-te ara soci

Omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo.

Fes-te soci

omple el formulari i ens posarem en contacte per resoldre dubtes i informar-lo

Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU

Skip to content